En identitet består af et par forskellige segmenter, herunder hvordan de enkelte grænseflader med deres medarbejdere og deres generelle omgivelser, deres overbevisning, deres lidenskabelige tilpasse systemer, deres spekulationer og deres gennemtrængende disposition. For nogen med en forvirring, der var en fase i deres forbedring, hvor tingene ikke videre, som det burde. Der er et par unikke former for identitet problem. Rigtig mange mennesker, der oplever de skadelige virkninger af en kapacitet reelt såvel som voksne, men ofte ses som standoffish, offbeat eller oprigtigt lunefuld af alle omkring dem.

Et af de mere grundlæggende spørgsmål er marginal identitet problem. På trods af det faktum, at “marginal” anbefaler deres adfærd er lige knap atypisk, er dette ikke tilfældet. “Fringe“, ved sæson af forvirring først blive anerkendt, hentydede til den virkelighed en mand med det blev accepteret at falde mellem at have en angst eller psykose. En mand med et marginalt identitet problem har en tilbøjelighed til tvingende følelsesmæssige episoder, og hælder til minutter, hvor de er forbandede over deres selvværd eller følelse af karakter.

 

En meget mere overbevisende slags uro er narcissistisk identitet problem. Til enkeltpersoner omkring dem, syge synes at have en usædvanlig løbet udvidet indre selv, men forvirringen kører langt dybere end det. De kan have på hinanden drømme om grænseløs indflydelse eller kontanter og vedvarende godte eller misvisende billede af deres betydning eller gaver. Mens de accepterer alle omkring dem burde være i forundring af deres betydning de har tendens til at se andre enkeltpersoner som været temmelig irrelevante eller imbecilic. Narcissister er svære at behandle. Det er pålideligt en test til at ændre en mands center overbevisninger, uanset om de er ubrugelige eller ej, og en narcissist kan være usædvanligt uigennemtrængelig at hjælpe så de ser sig selv som værende så stor.

 

Psykopatiske identitet problem er et, som får en betydelig grad af opmærksomhed. De fleste mennesker grupper følelse af, hvad en sindssyg person, er indrammet af medierne, og de typisk relatere udtrykket med ægte skyldige, for eksempel serielle bødler. Alligevel størstedelen af mentale sager, og samtidig have nogle dybt fjendtlige over for social praksis, er nogen reel fare for nogen, og harbor ingen længsel efter at udføre, til trods for at utvivlsomt mange produktive mordere havde psykopatiske identitet problem. En maniac er jævnligt kyndige og forførende, men de har brug for sympati og en evne til at elske. De gør for det meste se gode og dårlige, men simpelthen ikke har nogen længsel efter at tage efter retningslinjer for off chance for, at det kolliderer med det, de har brug for. Regelmæssigt, de er uforsigtig og noget af tiden kraftfuld.

Identity problem er svære at helbrede, da de er så dyb etableret. Det bedste tidspunkt at behandle dem er i ungdomsårene, hvor disse ensomme praksis først begynder at udvikle sig.

Comments are closed.

Post Navigation