indexBrain kemikalier klassificeret som neurotransmittere (de er ansvarlige for at kommunikere oplysninger kemisk mellem dit sind og også celler). Overvejer at du kan finde hundredvis af neurotransmittere, 3 er afgørende med hensyn til vores diskussion: serotonin, adrenalin, sammen med dopamin (henvist til siden hjerner “feel good” neurotransmittere).

Serotonin
Serotonin er virkelig en neurotransmitter, der hjælper kommunikation inden for steder i hjernen og også rygmarven. Dette særlige neurotransmitter siges at spille et job inde regulere en persons stemninger, følelser, og også opfattelsen involverer smerte. funktioner menes at blive reguleret gennem nerveceller, som udnytter serotonin består af humør samt adfærd, fysisk koordination, appetit, kropstemperatur, og sove.

Adrenaline
11337837-largeAdrenalin er faktisk en af ​​de hormoner, der udskilles af binyrerne, der hjælper lanceringen sukker lagret i leveren. Adrenalin øger blodtilførslen til musklerne, så hjælpe din muskler kontrakt reaktion for dig at spændinger samt motion. Sammenlignelige indenfor kemisk struktur at ende med at blive i stand til amfetamin, vil adrenalin blive normalt kendt som den “kamp eller endda flugt” hormon. Igennem Desuden adrenalin øger koronar hjertefrekvens, og også accelererer specifikke metaboliske processer.

Dopamin
Dette kan altid være en neurotransmitter, der er forbundet med seksuel lyst, nydelse, såvel som bevægelse. Dopamin er vigtigt for din sundt arbejdsmiljø med centralnervesystemet; det har udfald om følelser, perception og også bevægelse. Parkinsons sygdom er faktisk forårsaget af degeneration eller måske ødelæggelse vedrørende nerveceller, der vil producere dopamin. Skizofreni samt psykotiske træk ved bipolar lidelse er generelt forbundet ved hjælp ubalancer med hensyn til aktivitet med hensyn dopamin og også serotonin inde i hjernen.


De fire almindelige bivirkninger
Fire udbredte bivirkninger at blive bevidste om den er generelt relateret med henblik på at få ordineret antidepressiva omfatter:


1. tics, som kan være trækninger, normalt runde øjnene.
2. 2. er lægemiddelinduceret parkinsonisme, ved hjælp tegn og symptomer meget lig dem, der observeres ved Parkinsons sygdom.
3. Særlig tredjedel er neurologisk drevet agitation, herunder mild ben aflytning for dig at alvorlig panik.
4. Dit fjerde er muskelkramper, som, efter at de har tendens til at være mild, kan forårsage spænding i nakke, skulder, eller endda kæben, men kan låse fysik dele gennem bizarre positioner, når alvorlige.


Disse 4 neurologiske bivirkninger repræsenterer abnormiteter i ufrivillig motoriske system, som er en betydelig gruppe involverer nerver opdaget dybt i den ældre del af den særlige hjernen. Normalt disse nerver indflydelse automatiske funktioner som eye-blinkende, ansigtsudtryk, og også kropsholdning.


Parkinsonisme
Parkinsonisme kan altid være et udtryk nyttig til lægemiddelinducerede negative virkninger i, som ligner dit tegn på Parkinsons sygdom i de ældre. Parkinsonisme kan generelt anses reversibel hvis lægemidlet er stoppet, mens Parkinsons sygdom har et uundgåeligt progressivt forløb.


Muskelspasmer
Muskelkramper er generelt forlænget sammentrækninger om muskler, som låser fysik dele i unormale stillinger, der kan vare gennem minutter at ende med at blive i stand til at time. Dette kunne være i modsætning til ende med at blive i stand til tics, som er korte bursts forbundet med gentagne aktivitet.


Muscle_aches_after_exertionDer er mange dokumenterede sager om patienter, der ekspertise muskelspasmer som et resultat for at altid være i stand til at bruge anti-depressiva. Bare Tag en om en tredive-otte 12 måneder tidligere kinesisk kvinde, der levede inde Singapore, som efter fem uger for at få Luvox, udviklede svær stramning i musklerne i kvindens egen kæbe, der forårsager ufrivillig tænderskæren om hendes tænder. hendes stivkrampe blev så alvorlige, at de havde fremragende problemer tygge mad. Naturligvis kunne den slags dramatiske omstændigheder være meget skræmmende. Din patientens stivkrampe forbedres, hvis Luvox blev reduceret fra hundrede for dig at 50 milligram, men ikke helt indlysende, indtil din stof endte med at blive stoppet.

Agitation
Agitation endte med at blive den virkelig første af de neurologiske bivirkninger forbundet sammen med Prozac-type medicin at ankomme til fokus med hensyn til fagfolk. Igennem nogen 1989 artikel offentliggjort med et team af Harvard Medical University psyko farmakologer fra McLean Hospital, var det blevet rapporteret, at en patient, inde tider med start Prozac, oplevede svær angst og også rastløshed. Din kvinde tempo gulvet hele dagen, opdagede søvn med natten udfordrende simpelthen på grund af rastløshed, sammen med hele tiden skiftede din ex benene, når siddende.


individer, der oplever negative bivirkninger sammen med stort set alle medicin, skal dog registrere disse hændelser med deres læge straks. Den faktiske vigtige ting er, at når en person genkende de særlige bivirkninger, og være opmærksom på de mulige komplikationer, hvor der kan gå med udnyttelsen af ​​din visse medicin; dette ville åbne indgangsparti til analyse brug i forbindelse med alternativ medicin. Det er et individuelt valg, der har for dig at blive betragtet inde afgøre, hvad andre valg kan fungere for dig eller endda en elsket en i brylluppet det kommer til at bruge medicin.

Comments are closed.

Post Navigation