Den individuelle hjerte begynder at erhverve løbet hurtigt, brystet skader og det vokse for at blive stadig mere vanskeligt at trække vejret; i hvilket igen gang den gennemsnitlige person tror han kunne være at have en koronar hjerteanfald og kan dø, hvis han ikke får korrekt indgriben. 1 patient defineret sine tegn og symptomer på denne måde: Jeg er derfor bange; hver gang jeg begynder at gå ud jeg får den frygtelige følelse i pit af min mave, sammen med jeg er bange, hvor en anden angst angreb er oprindelse eller endda, at flere andre ukendte frygtelige faktor kan være tilbøjelige til at forekomme for mig eller måske nogen i min familie.”

Panik angreb generelt endelige maksimalt et par minutter, men det kan være nok den faktiske mest pinefulde situation, hvor en person kunne opleve. individer, der har oplevet en angreb vil have andre. Personer, som støder gentagne angreb, eller måske føler øget angst med hensyn til at få endnu et angreb, anses for at få udviklet panikangst.


Hvad forårsager panikanfald: samt hvordan kan du behandle panikangst?


brainEn måde for dig at forstå udløser af panikangst er altid, at selve typiske alarmsystem de mentale og også fysiske mekanismer, der gør det muligt enhver person til at blive i stand til at reagere på en trussel, har en tendens til at blive udløst unødvendigt, når der er faktisk helt sikkert absolut ingen reel fare i det nære miljø. De fleste af sundhedsydelser studier er generelt kæmper for at forklare præcist, hvorfor dette sker.

Imidlertid har en mængde af psykologisk forskning viste, din egentlige årsag er forbundet med panikangst måske begynder på det følelsesmæssige grad eller den fysiske side, eller endda det kunne muligvis være både. den fornemmelse med hensyn til øget angst begynder som regel med en udløser, der vil indleder din drøm eller måske flyvning reaktion fra dit limbiske system. Med hensyn til eksempel, den første antydning af tilsyneladende fare den menneskelige hjerne kemi, blod hormoner, sammen med cellulære metaboliske proces hele går i aktion.


Når du har en kronisk angst som øjeblik passerer din egen angst tegn og også symptomer kan altid blive udløst af langt mindre og mindre alvorlige begivenheder siden limbiske system er blevet sensibiliseret for dig at reagere på en meget panikagtig måde.

For eksempel, hvis som barn en person var konstant råbte på; som en voksen, du kan opleve nervøse, når der er potentiale for konfrontation med en myndighed tal; og desuden kan man besøge intense foranstaltninger til altid at være i stand til at holde sig væk fra sådan konfrontation, selv i en situation som godartet som nægter nogen nem anmodning i form af et medlem af familien såvel som enhver forbindelse med myndighed tal. på dette tidspunkt det bevidste sind har mistet faner på linket blandt din nuværende sensation sammen ved hjælp af din fortid psykologiske oplevelse. En individuel nu aner ikke hvorfor du kan godt føle panisk om én ting involverer således lidt betydelige.


Tidligere mental oplevelse


Tidlig følelsesladede erfaringer vil blive fødestedet for den progression af panikangst. oplevelsen kunne endte tidlige barndom traumer, sådan, fordi død den forælder, skilsmisse, ung misbrug, kontinuerlig kritik, opgivelse, afsavn, eller måske en ekstremt psykisk familie sociale miljø; ekstremt bekymrede forældre, som omfatter alkoholiske samt narkomaner forældre. Barndom vil være en periode med hensyn til lille magt samt kontrol. Når dårlige ting ske for dig at børnene ikke er helt udviklet deres særlige klare mekanismer; de kæmper for at behandle, hvad der var sket i en sundheds tilgang sammen med træk på. i en virkelig reel følelse, er disse negative barndomsoplevelser generelt fanget dybt inde. Siden en voksne individer skjulte problemer normalt overflade som angstsymptomer. Det kan være svært at forbinde, hvad præcist udløser din panik tilstand for dine tidligere erfaringer; men der er som regel linket.

mind-tricksTidligere ekspertise get lærte mig som du skal ikke forsøge at behandle panikangst, medmindre du er parat til at tilbyde med det via mange sider; denne proces kan være tidskrævende og også følelsesmæssige-intensive arbejde, at konventionelle behandlere, alt for ofte, har en tendens til at undgå. I stedet er antidepressiver normalt tilbydes ud ligesom slik for at gå i panik patienterne altid at være i stand til at afslappet deres særlige fysiske symptomer. Men er det ligegyldigt, hvilken slags er forbundet med panik tegn du måske oplever du har fået at løse egentlige psykologiske komponent, hvis reduktion symptom er opnået.


Tilstand med hensyn til behandlinger

Der er en bred vifte af behandlingsmuligheder konstrueret til panikangst, herunder adskillige effektive psyko-farmakologiske indgreb, samt specifikke former vedrørende psykoterapi. Psykoterapi om panikangst er hver bit vigtig som narkotika intervention. flere undersøgelser udviser blandingen af ​​medicin sammen med psykoterapi behandling metode med hensyn til panikangst er en komplet meget mere effektivt end alene begge intervention. Kognitiv adfærdsterapi (CBT) er faktisk bredt accepteret som den overlegne slags psykoterapi. CBT kan designes til at hjælpe dem, sammen med panikangst identificere samt reducere de irrationelle tanker sammen med adfærd, der styrker panik symptomer.

Psycho dynamisk psykoterapi er, men en anden form for intervention, som sjældent fremhævet som en ordentlig behandling, med hensyn til panikangst. Inden faktisk mange terapeut stærkt afviser idéen om at gøre brug af psyko dynamiske teknikker være en intervention for at skære ned symptomerne forbundet sammen med panikangst. Hvad angivet psyko dynamiske terapeuter ud fra resten er faktisk deres egen evne til at genkende en ubestridelig kendsgerning: Panic stater kan symptomatisk, synes at være identisk vejr de er generere fra den neurotiske tilstand eller endda fra den manio-depressive tilstand. Klinisk forskning viste, at neurotiske slags involverer panik stater skal håndteres udelukkende ved hjælp af psykoterapi; sammen med maniodepressive tilstande tendens til at være at blive håndteret ved hjælp af en af ​​de mange effektive anti-depressive lægemidler. Korrekt differentialdiagnose vil ende med at blive super-motorvejen for at symptom reduktion vedrørende næsten alle psykiske lidelser, såsom panikangst.


Behandling af panikangst med psyko dynamiske teknikker

selvom forskning har vist styrken af ​​kognitive-adfærdsmæssige og psyko farmakologiske behandlinger; mange patienter ikke svare positivt på disse interventioner, samt besidder haft vedholdenhed eller måske tilbagefald vedrørende symptomer. Tilbydes din højere udgifter og også genkomst om panikangst, og der er en nødt til at undersøge afhjælpe muligheder. Psykoanalytiske teknikker er generelt udnyttes til at behandle panikangst, men få sjældent været udsat for den stramning, der involverer videnskabelig forskning procedurer. En sådan ny forskning vil fremhæve og beskrive de psykoanalytiske begreber er forbundet med at vide panikangst. Selv på præcis din samme øjeblik foreslår en endnu mere “klient-venlig” psyko dynamisk psykoterapi vedrørende panikangst kendt som panik-fokuserede psyko dynamisk psykoterapi.

article-1290402-03CCFBA7000005DC-405_468x364Den mulige fordel ved denne type er forbundet med terapi ligger omkring troen på, at vil gå i panik patienterne have en psykologisk sårbarhed for dig at panikangst forbundet sammen med karakter forstyrrelser, problemer i parforholdet, problemer tolerere og definere indre følelsesladede erfaringer, sammen med ubevidste konflikter med hensyn til separation, vrede sammen med seksualitet. Psycho dynamisk psykoterapi fokuserer mere, men ikke udelukkende, i disse nedskrivninger sammenlignet med andre behandlinger, som omfatter psyko farmakologi, potentielt mindske sårbarheden på tegn gentagelse.

Ubevidste følelser

Ifølge for dig at psykoanalytisk teori, panik tegn er generelt baseret minimum delvist på ubevidste fantasier og påvirker hele virkeligheden, både klinisk og også studere observationspunkter også panik patienter har fået særlige spørgsmål sammen med vrede følelser sammen med fantasier, som ønsker med hensyn til hævn. Disse former for ønsker ofte udgør en ny trussel mod altid være i stand til vigtige elsker dem, især dem, vi bruger en tæt tilknytning til; dermed udløse panikanfald. Patienterne er ofte ubekendt med styrken af ​​disse påvirker og derudover de hævngerrige fantasier, der ledsager dem. blive klar, ved blot at levere dem til bevidsthed, af disse negative aspekt af mental eksistens sammen med gør dem langt mindre truende er normalt vigtige komponenter, der involverer psyko dynamisk psykoterapi.

Comments are closed.

Post Navigation